ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Select
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Πάνος Παπαγιαννακόπουλος αποφοιτώντας από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο το 2009 γνώριζε ότι η οινοποιία ήταν μονόδρομος για την πορεία της ζωής του. Με καταγωγή από μια περιοχή με ιστορία και παράδοση στο κρασί όπως η Νεμέα, αλλά και πίστη στη γηγενή ποικιλία της, το αγιωργίτικο, θέλησε να εξελίξει το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο με Master στην Αμπελουργία – Οινοποιία ώστε να αναδείξει την πολυδυναμική αυτή ποικιλία.
Οι τρεις ετικέτες της σειράς Ypsilon,
το ερυθρό Αγιωργίτικο, το ροζέ Αγιωργίτικο και το λευκό Μοσχοφίλερο, πρεσβεύουν την επιμονή του οινοποιού στα μονοπικοιλιακά κρασιά, την παράδοση της Νεμέας και τον άνεμο αναδημιουργίας που φυσάει στην περιοχή μέσω των νέων παραγωγών.
Έκπληξη αποτελούν οι νέες ετικέτες του οινοποιείου, Κυδωνίτσα Παπαγιαννακόπουλος με τη σπάνια ελληνική ποικιλία να κυριαρχεί και η Μαλαγουζιά Παπαγιαννακόπουλος.
Θεση Μπογαζι
NEMEA
20500
κορινθια
PAPAGIANNAKOPOULOS WINERY
PAPAGIANNAKOPOULOS WINERY
Thesi Bogazi
Nemea
20500
Corinth
Greek Producer
+30 694-790-0079
panoswines@gmail.com
Select Trademark (EL) Trademark (EN) Vintage Origin Geographical Indication Colour Type CO2 Varietal make-up Discover Greek Wines Wine bar Wine Revelations
ΚΥΔΩΝΙΤΣΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΔΩΝΙΤΣΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ KIDONITSA PAPAGIANNAKOPOULOS WINERY 2019 HELLAS Peloponnese PGI Korinthos White Dry Still Kidonitsa 100%
No Yes
YPSILON YPSILON YPSILON 2019 HELLAS Peloponnese PGI Korinthos Red Dry Still Agiorgitiko 100%
No Yes
Wine
Bar

Oenorama Logo

March 6-8, 2021
Zappeion Megaro
Exhibition Hall & Conference Centre

Organizer
Vinetum Wine Communication
Contact

210 766 0560

210 766 0680
info@vinetum.gr